Activiteiten

Geen evenementen

Algemeen:

Volgende voorwaarden en prijzen zijn gelden. Huurder: individueel persoon of afgevaardigde van een instelling die door het plaatsen van zijn/haar handtekening onder de bestelbon, verklaart kennis te hebben genomen van de algemene huurvoorwaarden.

Verhuurder:

Directie van Tuinbouwschool Melle of zijn afgevaardigde.

Bestellingen:

De bestellingen kunnen geplaatst worden bij:

Tuinbouwschool Melle
t.a.v. Dominique Bauwens (verantwoordelijken Leerwinkel)
Brusselsesteenweg 165
9090 Melle
tel : 09 210 45 35 (Leerwinkel) - dit nummer is enkel op vrijdag inbelbaar vanaf 08u30!
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - alle bestellingen dienen schriftelijk te gebeuren via dit e-mailadres!

Indien er verscheidene huurkandidaten zijn voor dezelfde datum dan is de datum van aanvraag bepalend voor uitvoering.

Annulatie van een bestelling dient minstens 5 werkdagen voor de verhuurdatum te worden meegedeeld. In geval van annulatie op minder dan 5 werkdagen voor de verhuurdatum, zal er voor de gemaakte onkosten een vergoeding aangerekend worden van € 7.00.

Beschikbare planten:

  • Chrysalidocarpus lutescens (Areca lutescens); +/- 1,40 m - 1,50 m
  • Ficus benjamina; +/- 1,40 m

Tarieven:

€ 4.00 per plant en per weekend voor scholen van het gemeenschapsonderwijs en Hogeschool Gent Faculteit Natuur en Techniek, campus Melle..

€ 5.00 per plant en per weekend voor alle andere organisaties.

€ 7.00 per plant voor een volledige week inclusief twee weekends.

Afhaling:

De planten worden door de huurder opgehaald en teruggebracht. Afhalingen kunnen geschieden van 8 uur tot 12 uur en van 12.30 uur tot 16.15 uur op werkdagen (of na duidelijke afspraak). Op woensdag kunnen de planten enkel tussen 8 uur en 12.30 uur afgehaald worden.
Planten moeten zodanig vervoerd worden dat ze op geen enkele manier lijden onder het transport. Een open aanhangwagen is dus uitgesloten.

Verzorging:

De huurder is verantwoordelijk voor de goede verzorging van de gehuurde planten (vorstvrij houden, gieten, e.d.).

Terugbrengen:

De planten moeten teruggebracht worden op de afgesproken datum, zoals die werd genoteerd op de bestelbon. Bij laattijdige teruggave worden er extra verhuurkosten aangerekend.
De planten worden bij terugkeer nagekeken door ons personeel. Eventuele schade zal gefactureerd worden. Indien er planten ontbreken worden die tegen aankoopprijs aangerekend.

  • Chrysalidocarpus lutescens ( Areca lutescens): € 25.00
  • Ficus benjamina: € 25.00

Facturatie:

Bij bestelling moet het facturatieadres duidelijk opgegeven worden. De facturatie gebeurt via de leerwinkel van de school. De verhuur kan ook contant afgerekend worden aan de kassa van onze leerwinkel op vrijdag (09.30 uur – 16.45 uur).

Vorstperiode:

Tijdens perioden van zware vorst worden de planten niet verhuurd, tenzij de huurder kan instaan voor aangepast, geklimatiseerd transport. Alle eventuele vorstschade aan planten is ten laste van de huurder.